Möt våra inspiratörer

EmeliejpgEmelie
Licensierad massageterapeut, personlig tränare, kostrådgivare och friskvårdsmassör. Jag drivs av att motivera och inspirera människor med små förändringar i vardagen till ett långsiktigt hälsosamt liv, oavsett utgångsläge. En av mina absoluta styrkor är att ge smärtlindring och ökad rörlighet med hjälp av massage. Jag håller även träningspass med fokus på styrka och rörlighet. Alla kan, våga och vinn!


IngerjpgInger
Jag är diplomerad hälsocoach, kostrådgivare och löpcoach och tycker att uteträning ger det där lilla extra. Håller cirkel-, löp- och yogapass. Jag gillar variation i såväl träning som mat och vill ge den extra inspirationen mot ett hälsosammare liv!


LenajpgLena
Tycker om att träna i grupp där jag och deltagarna peppar varandra med glädje. Vill få alla känna att de kan vara med oavsett i vilken form de är. Jag håller i danspasset Zamba, konditionspasset Pulsgympa, Box där vi skuggboxas och även tränar upp flåset samt Funktionell, ett allsidigt pass för styrka och kondition.


LindajpgLinda
Gillar att variera träningen med såväl inomhuspass som trail och vandringar i skogen. Att inspirera andra till ett hälsosammare liv är en stor drivkraft. Jag håller pass i Box med fart och styrka samt Tabata som är intervallträning med mängder av olika övningar. All träning är bra träning!


MagganjpgMaggan
Tycker att dans är något av det roligaste som finns och det är där jag har hittat min källa till träningsglädjen. Jag har passen Dansglädje, Bål & Balans och Thaibox. Passen är lite olika i sin karaktär men det är fart och fläkt till härlig musik. Perfekt för dig som vill släppa loss på dansgolvet.

MariejpgMarie
Har ett stort intresse av att må bra fysiskt och att träna varierat. Jag håller i steppassen, där vi använder oss av stepbrädor. Stepmix är enbart kondition och i Stepstyrka kör vi även styrka med hantlar. Passen innehållet fart, disco och mycket svett.

SandrajpgSandra
Musik, rörelse och skratt. I träningsformen Zumba har jag funnit detta. Ett rent energipiller. Mitt mål är att ge dig glädje, inspiration och motivation till ett rörelserikt liv.